12 biskut Nov 14, 2008

Esok.

Maksudnya, hari ni sebab masa saya tulis post ni sudah pukul 4.05 minit pagi.
Saya baru balik dari Johor Bahru. Ingatkan tak nak balik sebab ada sepupu kahwin di Kulai. Tapi...

Keranamu Qaseh Sofea...
Hehe...

Jadi bersiap sedialah!
Blog ini bakal penuh dengan gambar-gambar model kenit saya! Haha!

Esok juga...

^Kuala Lumpur Photography Fest 2008^

Saya ada meet up dengan seorang kawan sekolah lama saya.
Alphanatic. Nak menuntut!
Hehe...
Jadi agak-agak terjumpa dua ekor makhluk merayau-rayau di sekitar Bukit Bintang dan anda semua tak segan nak mengaku kawan, silalah tegur-tegur. Kuala Lumpur tu panas. Mana tau boleh ajak pergi minum ke?
Heheh...

Nak tidur. ZzZzz...


Kredit untuk gambar (yang sangat poyo): Panda Bhaiya

12 Biskut

Tawel Sensei @ 11/14/08, 9:27 AM
Semoga engkau
tidak menembak
Qaseh yang kenit
dengan lensa teropong bulan
sambil jejarimu membuat *peace*
Amen.

Shah.Legno @ 11/14/08, 10:04 AM
besa lens...
sape snap tu..
hehe

susu dan biskut... @ 11/14/08, 10:57 AM
Tawel Sensei:

InsyaAllah.
Tidak akanku menembak Qaseh sambil jejariku membuat *peace* kerana...

"Shutter" ditangan kananku...
"Lensa" ditangan kiriku...
Aku tak tahu mana yang
bolehku *peace* kan padamu~

Muahahahahahahahahah~

Shah.Legno:

Shahir! (Saja sebut nama penuh. Kitakan kembar. Eceh...)

Haha! Gambar tu? U ke yang snap?
Tapi i dapat dari Bhaiya la ni...Heheh..
Ada lagi ke gambar hari Sabtu dengan Ahad tu?
Nak? Nak? Heheh..

Hah! Shah, kalau ada masa jomlah join sama petang ni i dengan Hakim...
Nak menembak! Boleh ada dua cikgu ajar cikgu!
Hehe...

Syazsy @ 11/16/08, 12:18 AM
huargghhhhhh i want that telephoto lenseeeeeee!!!!!!

susu dan biskut... @ 11/16/08, 9:46 PM
Syazsy:

Haha~
Syaz, I went to the KLPF la...took a pic with that tele lens...

See you in PD!


Shah.Legno @ 11/17/08, 12:04 AM
ahaha..
nanti i kasi picta2 lain k..
ade bnyk kan..

vee @ 11/19/08, 6:07 PM
c0ngrate...4 ur new born niece..

susu dan biskut... @ 11/20/08, 5:19 AM
Shah.Legno:

OKIES!

vee:

Hehe...Thanx Vee!
Nice meeting you!


smashpOp @ 11/21/08, 10:08 AM
cepat update blog!

susu dan biskut... @ 11/22/08, 2:53 AM
SmashpOp:

Haha!
Too many to write la Jason!
have to dot it slowly..
like your blog la..
Sudah bulan November, tapi post bulan September punya photos!
Hehe...

Shazwan @ 11/22/08, 10:41 AM
eihh?
awak da balik?
ada break ke kejap?
sampai bile?

susu dan biskut... @ 11/23/08, 3:43 AM
Shazwan:

Haha!
Lah..
Tiga hari je la benda tu...

Ada Biskut Tak?